Bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av en säljare

Fyll i dina uppgifter nedan, så kommer en säljare kontakta dig inom kort.
  [recaptcha]

  Om NässjöHus

  Lång tradition och kunnande av människors behov av bra boende

  Trygghet. Funktionalitet. Moderiktighet.

  NässjöHus har en lång tradition och ett kunnande om människors behov av bra boende. Varumärket NässjöHus ägs idag av GrimstorpsByggkomponenter AB. Vi garanterar dig till ett tryggt husköp och ett hållbart, monteringsfärdigt hus.

  NässjöHus grundades första gången på 1970-talet och har sedan dess stått för trygghet, funktionalitet och moderiktighet. När NässjöHus ombildades i slutet på sommaren 2007 var detta viktiga ledord i det konceptet som NässjöHus skulle stå för. Husen skulle vara en modern tappning av de ursprungliga husen.

  Vi har varit tvungna att anpassa husen efter dagens behov och trender, bland annat har vi valt att tillverka husen i storblock istället för volymer. Vi har inte heller några ”kataloghus”, vi bygger helt enkelt kundanpassade hus till ett riktigt bra pris! Vi ger också dig som kund valfrihet i

  Från skiss till monteringsfärdigt hus

  Innan vi börjar köpa in material och tillverka komponenter så tar vi fram skisser tillsammans med kund i ett nära samarbete.

  Vi lyssnar noga på de önskemål och tankar som kund har innan arbetet på ett monteringsfärdigt hus påbörjas, allt för att vara säkra på att det blir rätt från början och för att kund ska bli nöjd.  Trots allt så är huset vi bygger något som man ska leva i under en lång tid vilket gör det desto viktigare att det monteringsfärdiga huset blir gjort så som kund vill ha det.

  Kontakta oss idag
  Monteringsfärdigt hus från hustillverkaren NässjöHus
  Monteringsfärdigt hus från hustillverkaren NässjöHus

  Produktion

  Alla komponenter tillverkas till ett monteringsfärdigt hus för hand, men med moderna hjälpmedel i våra ändamålsenliga produktionslokaler. Med den manuella tillverkningsprocessen kan vi tillverka husen som kunden vill utan några anpassningar till ”kataloghus”.

  Våra monteringsfärdiga hus byggs av hantverkare med en stor yrkesstolthet vilket gör att våra kunder alltid kan känna trygga med vår kvalitet.

  Välkommen!

  Som kund får du gärna besöka oss när vi bygger ditt drömhus.

  Klicka på menyalternativet inspiration ovan för att se bilder på vad vi har byggt samt bilder från vår produktion.

  Välkommen in!