Bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av en säljare

Fyll i dina uppgifter nedan, så kommer en säljare kontakta dig inom kort.
  [recaptcha]

  NässjöHus tillverkar nyckelfärdiga trähus efter dina önskemål

  Hos oss finns det inga kataloghus. Varje hus tas fram i unikt samarbete med dig.

  Intresseanmälan Jag vill veta mer

  Dina drömmars hus

  Det finns inga kataloghus, utan varje hus är unikt framtaget i ett nära samarbete med kunden. Du kan se färdigskapade kreationer här på vår hemsida för att få inspiration till ditt drömhus, sen ringer du oss och berättar om dina drömmar och önskemål så bygger vi huset efter dem. Du är garanterad ett tryggt husköp från oss som kommer hålla i många år i vårt vackra svenska klimat och du har gott om möjligheter till att bidra med en personlig touch i våra nyckelfärdiga hus.

  Inspireras här
  Interiör från ett nyckelfärdigt trähus
  Hustillverkare av nyckelfärdiga trähus efter era önskemål

  Ett nyckelfärdigt trähus att trivas i

  I Sverige är det vanligt att man ser trähus och då oftast på landet men även i städer och byar. Många kan hålla med om att trähusen i vårt avlånga land är ett ganska charmigt inslag i både den svenska naturen och orterna. Med oss som hustillverkare så får du inte bara ett vackert och hållbart hem utan ett som du kan känna dig trygg i och kan trivas i. Ett modernt och funktionellt trähus som står emot väder och vind, ett hus som du kan leva resten av ditt liv i. Du kan hitta inspiration till ditt framtida, nyckelfärdiga hus i menyalternativet Inspiration ovanför.
  Vad gör ett hus till ett hem? Vad får dig att trivas? Kontakta oss redan idag så hjälps vi åt att skapa just ditt drömhus.

  Vill du veta mer?

  Nyheter